top of page
Search
  • Writer's pictureTherese Hoff Hansen

Jeg har flyttet til Bali

Da jeg dessverre fikk en god del problemer med det Australske visummet mitt, endte jeg opp med å ta turen hit isteden. Kan ikke tro at det er over 3 år siden jeg var her sist. Bali - mitt andre hjem. Det føles iallefall ut som det. Ting har ikke forandret seg så altfor mye, og av en eller annen grunn tror jeg at universet førte meg hit med en hensikt. Jeg har derfor bestemt meg for å bli værende her hele vinteren. Det er noe magisk med energien i Bali, og jeg tror jeg har noen lærerike og interessante måneder i vente.

Den siste uken har gått til praktiske ting som å finne ut hvor jeg skal bo mens jeg er her, catche opp med venner, og også en del forberedelser til noe spennende jeg skal fortelle litt om senere. Neste uke reiser jeg nemlig til Malaysia hvor jeg blir i 3 uker for å delta på en konkurranse. Jeg gruer meg veldig, men tror det blir veldig lærerikt. Skal lage et eget innlegg om akkurat dette.

47 views0 comments
bottom of page